PRIOPĆENJE O ODGODI ODRŽAVANJA 37. SEMINARA HPPŠ (visok prioritet)

 

Poštovani,

unatoč velikom trudu i našoj krajnjoj upornosti, obavještavamo Vas kako smo danas, uslijed novih sigurnosnih aspekata u svezi pandemije koronavirusa COVID-19, donijeli odluku o odgodi Hrvatske proljetne pedijatrijske škole koja se trebala održati u Splitu u terminu 20.-24.travnja 2020. godine.

Svih ovih dana pomno smo pratili situaciju te shodno informacijama koje smo imali razmatrali mogućnost održavanja Škole. Posljednje mjere koje je na jučerašnjoj konferenciji za novinare prezentirao Nacionalni stožer civilne zaštite primorale su nas da konačno donesemo ovu odluku.

Novi termin održavanja 37. Hrvatske proljetne pedijatrijske škole je 19.-23. travnja 2021. godine.

Na programu Škole teme ostaju nepromijenjene: Hematologija i onkologija, Radiologija u pedijatriji i Hitnosti u pedijatriji.

Novosti možete pratiti putem naše web stranice http://hpps.com.hr/.

Sve zaprimljene uplate vrijede za sudjelovanje u novom terminu Škole. Ukoliko iz određenog razloga želite stornirati uplatu, molim Vas da čim skorije kontaktirate tehničkog organizatora Škole, turističku agenciju Omnivia putem e-maila info [at] omnivia.hr.

Smatramo da u cijeloj ovoj situaciji moramo biti profesionalni, odgovorni i primjer drugima, vodeći računa o sigurnosti i zdravlju svih sudionika.

U ovoj izazovnoj i teškoj situaciji za našu cijelu struku, zahvaljujemo se na razumijevanju te se nadamo Vašem sudjelovanju na 37. Hrvatskoj proljetnoj pedijatrijskoj školi u travnju 2021. godine!

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

Doc.prim.dr.sc. Radenka Kuzmanić-Šamija

Voditeljica HPPŠ

 

>>> Preuzmi priopćenje kao PDF dokument  <<<