Hrvatska proljetna
pedijatrijska škola Split

40. HRVATSKA PROLJETNA PEDIJATRIJSKA ŠKOLA

Split, 14. - 19. travnja 2024.
Hotel Amphora, Šetalište Pape Ivana Pavla II 51,
21000, Split, Hrvatska
Podaci o platitelju:
Podaci o sudioniku / sudionicima:

OPĆI UVJETI

ODJAVA SUDJELOVANJA

Sudionici koji zbog određenih razloga ne mogu sudjelovati, a izvršili su uplatu, mogu ostvariti odgovarajući povrat sredstava, pismenim zahtjevom na adresu proconventa@proconventa.hr prema slijedećim pravilima:

Uvjeti otkaza za pristojbu:
Otkazivanje do 01. ožujka 2024. – povrat 100% uplaćene pristojbe umanjeno za 20€ + PDV administrativne naknade
Otkazivanje od 02. ožujka do 10. travnja 2024. – povrat 50% uplaćene pristojbe umanjeno za 20€ + PDV administrativne naknade
Otkazivanje nakon 11. travnja 2024. – nema povrata uplaćene pristojbe

U slučaju spriječenosti kolega iz iste institucije može zamijeniti prvotno registriranoga za simpozij. Zamjena se mora prijaviti na mail hpps@proconventa.hr


Prikupljanje osobnih podataka

Osobni podaci sudionika 38. HRVATSKE PROLJETNE PEDIJATRIJSKE ŠKOLE (dalje: Škole) koristit će se, prikupljati i obrađivati u svrhu ostvarivanja prava i ispunjavanja obveza vezanih uz Konferenciju, u svrhu informiranja sudionika Konferencije o određenim sadržajnim i servisnim novostima od strane Organizatora.


U ime Hrvatske proljetne pedijatrijske škole i Hrvatskog pedijatrijskog društva, kroz prijavnicu za Školu, Vaše osobne podatke prikuplja tehnički organizator ProConventa d.o.o. čiju politiku zaštite podataka možete pročitati na http://www.proconventa.hr/hr/pravne-napomene/sigurnost-i-zastita-podataka/.

ProConventa d.o.o. Putnička agencija
Trg Antuna Mihanovića 2, 10040 Zagreb
MBS: 080868460
OIB: 04727302481

Nakon što ispunite i podnesete registracijski obrazac na e-mail adresu koju ste naveli dobiti ćete automatski odgovor da je proces prijavljivanja bio uspješan. Predačun za tražene usluge dobit ćete u najkraćem roku.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi Vam pružila što bolje iskustvo pregleda.